Over EcommerceForwarding

Wat leuk dat je onze website bezoekt én dat je meer wilt weten over het team achter Ecommerceforwarding.nl. Wij zijn ondernemers met ervaring in B2B, retail, offline en online. Door de jaren heen hebben we zowel successen geboekt als teleurstellingen moeten verwerken. Een bottleneck die we vaak tegenkwamen is forwarding. Dit is een verzamelterm voor alle logistieke processen om goederen van de leverancier naar de inkoper te vervoeren. Als micro-manager willen we overal vat op hebben. Het kan enorm frustrerend zijn als je dagen, weken of zelfs maanden moet wachten op nieuwe voorraad. Er zijn zoveel schakels waar je geen controle op kunt uitoefenen en daar willen we jou mee helpen.E-commerce is een andere tak van sport binnen het bedrijfsleven. Online ondernemen biedt nieuwe kansen, maar het brengt ook unieke uitdagingen met zich mee. De termen affiliate marketing en dropshipping vliegen je om de oren, maar het blijkt lastig te zijn om vat te krijgen op de veranderende online wereld. Daarnaast blijft online handelen direct gekoppeld aan fysieke goederen. Je kunt via een webshop een product aanbieden, een klant bestelt via smartphone en de betaling wordt netjes door een payment provider afgehandeld. Alles op afstand, alles digitaal, alles goed geregeld. Dan is er nog het product dat jouw klant heeft gekocht. Hoe komt die van een fabriek in China naar jouw magazijn, die van Bol.com of het Amazon Fulfillment Center?
over EcommerceForwarding.com
Het is best lastig om online informatie te vinden over forwarding en dan in het bijzonder met betrekking tot e-commerce. Je komt eerst terecht op sites van logistieke bedrijven die vooral op zoek zijn naar leads en daarom niet alle informatie prijsgeven. Of je stuit op een waslijst aan termen en afkortingen waar je geen wijs uit kunt. Wij zijn ondernemers die de taal spreken van collega ondernemers. Wij hebben dezelfde uitdagingen (gehad) op het gebied van e-commerce en forwarding. Wij hebben fouten gemaakt zodat jij ze niet opnieuw hoeft te maken. Daarnaast zijn we van mening dat ondernemers niet zomaar concurrenten zijn maar collega’s die elkaar kunnen versterken. Met kennis, expertise en een uniek referentiekader. Ecommerceforwarding.nl is een platform voor en door ondernemers, een centrale hub waar je terecht kunt voor heldere informatie over forwarding. Als je op zoek bent naar specifieke antwoorden op jouw vragen of uitdagingen dan kun je contact opnemen met het team van Ecommerceforwarding. Wij kennen de juiste wegen, we hebben een netwerk opgebouwd en delen onze kennis graag met andere (e-commerce) ondernemers. Zonder kleine lettertjes, addertjes onder het gras en geheel vrijblijvend.
Soms voelt het een beetje onpersoonlijk om via internet te communiceren, dat voelen wij ook. Een netwerk borrel of workshop is heel productief én gezellig maar zeker in e-commerce lopen zaken 24/7 door waarbij iedere ondernemer volgens een eigen schema werkt. Met deze website en contactmogelijkheden willen we laagdrempelig informatie aanbieden. Daarbij heeft iedere bezoeker de vrijheid op eigen gelegenheid en op eigen tempo meer te leren over forwarding. Daarnaast kunnen wij je ook doorverwijzen naar de beste internationale forwarders. Als je het graag zelf uitzoekt dan vind je op deze site volop informatie om een begin te maken, als je snel aan de slag wilt gaan neem dan gerust even contact met ons op. Heb je zelf ervaringen of tips die je wilt delen met de community? Laat het dan zeker weten, zo groeien we samen en bouwen we verder aan een veelzijdig Ecommerceforwarding platform voor online ondernemers.